ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

  • από

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Οφείλουμε να επισημάνουμε στο επιβατικό κοινό μας ότι :

  • Οι τηλεφωνικές κρατήσεις  ισχύουν μέχρι και 30’ λεπτά πριν την αναχώρηση των δρομολογίων. Πέραν τούτου ακυρώνονται. Ενδεχόμενη αλλαγή ή ακύρωση της κράτησης πρέπει να δηλώνεται έγκαιρα .
  • Τυχόν επιβίβαση από στάση ( κατά τη διαδρομή ) , πέραν της  αφετηρίας , θα πρέπει να δηλώνεται  την ώρα έκδοσης του εισιτηρίου ή της τηλεφωνικής κράτησης . Σε αντίθετη περίπτωση θα θεωρείται ότι η θέση είναι κενή και θα δίνεται  εκ νέου από τα αρμόδια όργανα αν χρειαστεί.
  • Όσον αφορά την μεταφορά κατοικίδιων , εκτός όλων των διατάξεων που ισχύουν   

( WWW.kteldramas.gr  ) , θα πρέπει  κατά την κράτηση της θέσης και πριν την έκδοση του εισιτηρίου , να δηλωθεί και η μεταφορά του κατοικίδιου.

  • Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια (e-ticket ) πρέπει να εκδίδονται σε μορφή εισιτηρίου πριν την αναχώρηση του δρομολογίου από τα αντίστοιχα σταθμαρχεία  και ισχύουν όλα τα παραπάνω όσον αφορά τις κρατήσεις , την έκδοση των εισιτηρίων και τη μεταφορά κατοικίδιου. Σε περιπτώσεις που δεν έρθει e-mail με την θέση του εισιτηρίου ( όχι το e-mail της τράπεζας ) να επικοινωνείτε με τα αντίστοιχα σταθμαρχεία για επίλυση του προβλήματος. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να μην υπάρχει θέση στο συγκεκριμένο  δρομολόγιο.